פרויקט שפרינצק הממוקם בציר המרכזי של ראשון לציון ובסמיכות לרחוב רוטשילד התוסס נהנה מקרבה לצירי תחבורה ראשיים וחשובים של העיר, כניסה מהירה למרכז העיר יציאה מהירה למערב העיר ואף נושק לכביש 4 המוביל ישירות לתל אביב ולאזור גוש דן. בפרויקט אושרו בנייתם של 3 מגדלים בני 29 קומות כל אחד,הצופים לנוף פנורמי ומרהיב של העיר כולה , הפרויקט זכה לתשומת לב מיוחדת בכל הנוגע לפיתוח ציבורי ובו ריאה ירוקה רחבת ידיים , פארק משחקים ופעילות מגוון לרווחת התושבים
מרכז פריימן לעסקים
פריימן 5, כניסה ב’, קומה 2, ראשון לציון
ימים א׳-ה׳ 09:00-19:00 | יום ו׳ 9:00-13:00
משקיע יקר,
אנו בכהן פליקס ונדל"ן נדל"ן, מאמינים בשקיפות מלאה למול לקוחותינו ולכן אנו רואים חובתנו ליושרה חסרת פשרות בהצגת מצב הקרקע.
אנו מאמינים בהשקעה בקרקעות בעלות פוטנציאל רב להשבחה ולתשואה ניכרת, 100% מלקוחות החברה אשר מימשו את הקרקע הרוויחו עשרות ומאות אחוזים מהרכישה.
יחד עם זאת, חשוב לנו להדגיש כי כחלק מהקרקעות אשר משווקות על ידי חברתנו אינן זמינות לבנייה במועד זה וכי קיימת סבירות שיחלפו שנים עד אשר תמומשנה האפשרות לבנות בקרקעות אלו. אנו ממליצים לכם לא לוותר על בדיקת תוכניות הפיתוח של הרשות המקומית לגבי הקרקע שיש לכם עניין להשקיע בה ובאתר האינטרנט שלנו תוכלו למצוא את עשרת הדברות למשקיע ברכישת קרקע.
כידוע, השקעה בקרקעות מהווה חלק מרכזי בתחום השקעות הנדל'ן, הנחשב כשלעצמו לאחת הזירות החמות ביותר בעולם ההשקעות. יש מגוון רחב של קרקעות בהן ניתן להשקיע, כאשר לכל אחת מהן אטרקטיביות שונה .
על כן חשוב להדגיש שההשקעה בקרקע אינה מתאימה לאנשים המחפשים תשואה מיידית והיא מתאימה למשקיעים בעלי יכולת כלכלית.
אנו מעוניינים בלקוחות מרוצים אשר יהנו מליווי מקצועי לאורך תהליך ההשקעה ומקפידים לשקף בדיוק וביושרה ללקוחותינו את קצב התקדמות הליכי התכנון במתחם.